usel uppdatering

Insåg precis att jag inte bloggat sedan i söndags, och idag är det torsdag.
Men dom här dagarna har bara sprungit förbi. Jag hinner knappt med.
I måndags kom Filip och Sara hit för att stanna hela veckan och sen dess har vi inte suttit stilla känns de som. I tisdags blev de många timmars shopping på Gränby Centrum. De tog ordentligt på min kropp. Och fötter. Jag envisas självklart med att gå i helt fel skor, så får väl skylla mig själv.

Igår åkte vi ner till statsparken där dom anordnar Barnens Dag varje onsdag. Vilket för övrigt var helt världelöst. Men vi mötte upp Fredriks syster och hennes två söner där så barnen hade kul iallafall. Tog sen även en runda på stan, inhandlade en basketboll som användes flitigt senare på kvällen. Vilka proffs jag lever med!

Och så, är vi framme på idag. Vaknade tidigt och hade en jobbig natt. Varmt, ont i kroppen. Tror att de är någon muskel som kommit i kläm vid revbenen för är väldigt öm där. Men men. På dagens schema stod Bio! Barnen drog med farmor deras på Dumma mig medans jag och Fredrik tog en fika på stan.

Nu är hela familjen trött och ska alldeles strax hoppa i säng. Blev sent igår så får ta igen de idag. Känner att jag inte är van att vara igång på de här sättet.

Blir intressant att se hur de här inlägget ser ut, gör de via mobilen....

ronjanoren.blogg.se

Bloggar om livet som mamma och alla möjliga tankar.

RSS 2.0